Attention!:Beverley Leslie is a Homosexual!

Idag så sov jag då lite längre än vad jag egentligen skulle vilket ledde till att det blev en ledig dag.
Började med en sen frukost och lite surfande. Gick in på facebook och såg att Jennie hade skrivit till mig!
Det visade sig att Laura Pausini ska komma till Köpenhamn i maj och Jennie undrade om jag skulle gå.
Det hade ju varit grymt roligt men inget billigt nöje precis, så jag får se vad jag bestämmer mig för. På eftermiddan så tog jag mig ner på stan för att kolla lite i affärer, jag har ju då fått ett jävla hål i skrevet på mina favorit jeans så kollade mest efter det. På pavement va det fattigt med snygga byxor överhuvudtaget men hittade iaf en Fifth Avenue Shoe Repair tröja som jag kan ha på lördag! Sen gick jag vidare till MQ och där hittade jag en kofta på rea!
Shoppingdagen avslutades på Nova där jag köpte ett par riktigt snygga Whyred jeans, så får väl säga att jag e ganska nöjd! Nu har jag suttit och glott på Will & Grace i typ 2 timmar och jag skrattar fortfarande lika mkt åt ögonbrynsavsnittet som jag gjorde första gången jag såg det! Är lite sugen på att beställa boxen men vetifan, e det värt det?
I brist på serier så får jag väl snart ta och sätta på en film, tror att jag ska se "The Babysitters", den verkar rolig och Cynthia Nixon e ju alltid bra!


                                                                    
                    
                                                                  Shakira-Las de la Intución

                        

Paket!!

Nu har jag hämtat mitt paket, som jag har väntat!!   




                                                           CD+DVD


                                                                                                                                          

                                                           Plansch
                                                         


Morning!

Good Morning People!
Nu har jag varit en sväng hos doktorn och tagit lite mer prover och sen fick jag snacka med kuratorn! Så nu käkar jag lite frukost och väntar på att tvätten ska bli klar.
Helgen har varit väldigt lugn kan man säga, har typ bara kollat på film, läst och varit på Nova.
Såg bla en film som hette The Bad Mother's Handbook", det va en såndär perfekt blandning av allvar och komik, britterna vet hur det ska göras!!
Igår va jag på biblioteket för att låna lite böcker om arkitektur men slutade med att jag kom hem med ännu ett grekiskt lexikon haha. Stannade på pressbyrån på vägen hem och köpte tidningen Dorian, köpte den bara för intervjun med Danny men det verkar ju vara en bra tidning.
Nä nu ska jag käka upp och sen ska jag köra ner och hälsa på mamma, håller även tummarna för att mitt paket ska komma idag, hoppas hoppas!

                                                                               
                                                                        Delta Goodrem-In This Life

                       

Film!

Hade en mkt trevlig dag igår! Först va jag en sväng till affären och handlade en massa mat, när jag va på väg hem så ringde Olga (min granne) och undrade om jag kunde hjläpa henne med hennes katt Agnes. Jag som då e typ livrädd för katter ställde ju självklart upp haha. Hon hade tydligen steriliserat henne så jag skulle försöka spruta in antibiotika i munnen. Det va lättare sagt än gjort kan jag säga. Hon sprang typ och gömde sig så fort man närmade sig henne, men till slut så kunde Olga få ut henne från badrummet där hon hade gömt sig under ett skåp. Efter många försök med att hålla henne i knät så slutade det med att vi alla låg på golvet och tillslut så öppnade hon munnen någorlunda så farbror Johan kunde få leka doktor. Vilken pärs, aldrig igen. På kvällen så va det bio som gällde! Mötte upp Therese utanför Sofie och sen cyklade vi till stan. Vi kollade på "The Curious Case Of Benjamin Button", måste säga att det va en av dom bästa filmerna jag har sett på länge. En aning lång kanske, men det märktes inte så värst.
Idag har jag jobbat med systrarna och ikväll blir det middag hos Soff med bio till dessert! Nu ska jag ta mig en liten tupplur och sen en härlig dusch. Ha en trevlig kväll alla!!               

                                                              
                                                              Shiri Maimon-Veratziti Shetedi 
                      
                                                                           


                                                                            Ikväll ska vi se:

                                                      

Nice Day!

Så, då var man mätt och belåten. Kom precis hem från Haväng Jr där det bjöds på inbakad köttfärslimpa med god sallad, potatis och sås! Tog en fika med Soff på stan i eftermiddags, det blev Ebbas som vanligt. Jag käkade cheesecake och drack en latte macchiato, sofie körde bara på kaffet. Sen mötte vi upp Therese på malmborgs, där handlade vi våra ingredienser och jag träffade på söta Jennie!! Sen bar det av till Trasten för matlagning. Vi gjorde då som vanligt, ändrade receptet nästan helt haha. Men det blev iaf mkt gott! Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske glo lite på nån serie. Imorrn blir det bio med Tessan, Jippie!!!
Missade ju dagens video igår och så kan vi inte ha det, så nu blir det 2 videos på raken! Enjoy

                                                                  Robyn-Dream On

               

                                                                   Sys Bjerre-Kegle
                                                                   
               
               

Kort Dag

Efter 2-timmars sömn vaknade jag upp och ville typ bara spy på min väckarklocka, men jag kämpade mig upp och åkte iväg till jobbet med Tessan. Blev dock ingen längre dag, men trevligt med bara oss 2....lugnt och skönt!
Igår hade vi en trevlig kväll hemma hos Jean och Tess, åt god mat, spelade spel och brast ut i många glada skratt!!
Nu har jag precis varit nere en vända på stan och köpt nya numret av Harper's Bazaar, så nu blir det läsning och lunch!

                 

After The Funeral

Nu har det alltså varit begravning för Claes-Peter. Det va en väldigt fin ceremoni med mycket folk och bra musik som man känner till! Sofie va jätteduktig som läste i kyrkan, försökte hålla tårarna inne så gott det gick så hon inte skulle börja gråta. Sen blev det en trevlig minnesstund på församlingshemmet med landgång och god tårta! Nu sitter jag här i Sandby och snart ska vi käka middag, förstod inte riktigt va det blir men det luktar gott iaf! Ha en trevlig helg alla, det tänker jag ha :).

A Bit Shorter

Dagen har spenderats åt att springa runt i alla affärer som säljer skivor i den här stan. Kom tillslut till Rocks där dom kunde tänka sig att ta hem den men det skulle bli dubblet så dyrt. Så jag bestämde mig för att beställa den själv, litar egentligen inte riktigt på såna sajter men jag provade och det gick utmärkt! Sen har jag varit på Nova och klippt mig. Mitt i klippningen så kom Sofie in genom dörren, trodde inte att hon skulle komma så det va roligt :). Aleksandra hade som vanligt mycket att prata om och många spännande nyheter! Hur som helst så jag blev jag iaf väldigt nöjd! Nu ska jag ta mig en macka och kolla på underbara Kristin Scott Thomas i "Il y a longtemps que je t'aime".
Dagens video blir The Saturdays med "Issues"

           

Yay!

Nu har jag äntligen beställt den!!

Nu har jag äntligen beställt den!!

Sweet Day!

Nu har jag snart fixat alla mina spelningar i iTunes, har suttit och hållit på med det i 2 timmar. Fan jag ska aldrig mer köpa ny dator haha. Idag har jag varit en sväng på nova med Sofie, hon hittade snygga kuddfodral och jag köpte en vit skjorta som jag ska ha på fredag. Sen tog vi oss till kvantum för att jag skulle hämta mitt paket från Gran Canaria! När vi hade handlat klart och stod i kassan så träffade jag Hanna min gamla klasskompis. Har inte träffat henne sen vi slutade skolan så det va roligt! Har hunnit kolla på "Tropic Thunder" också, typisk Ben Stller film men det fanns some good moments och Robert Downey Jr e ju riktigt bra!! Nu ska jag nog kolla på nya Brothers & Sisters! Trevlig kväll Y'all!
Dagens video blir en gammal favorit: Juli and the Monoliths med "Itämaista Rakkautta"


                   

Oh Happy Day!

Guuud har äntligen lyckats retrieva mitt lösenord till msn. Trodde fan att jag skulle bli galen, men efter många om och men så hittade jag lösningen! Nu har jag lärt mig att man ska fylla i en alternativ adress och sen har jag skrivit ner det också! Sitter å kollar på Guldbaggen nu, trodde inte alls att Johan Glans skulle funka men det går ju hur bra som helst! Annars har jag sjungit lite med Sofie idag, hon hade köpt 80-tals skivan och där va många bra låtar på den! Sen har jag varit på terminens första dag hos Kristina, känner mig alltid så bra när jag går därifrån! Imorrn blir det jakt på en ny vit skjorta, dom andra sitter inte särskilt bra så får väl se vad jag hittar. Nu ska jag fortsätta kolla på guldbaggen och sen blir det desperate housewives! Dagens video får bli Elena med senaste singeln "Pirotexnimata"

                 

Oh Yeah!!!

          

Gaaahhhh

Håller just nu på att få ett mentalt sammanbrott. Har återställt hela datorn till fabriksinställning och ska logga in på msn. Jag har smart som jag e självklart inte skrivit ner mitt lösenord och kan alltså inte komma in. Har försökt en miljon varianter men nää klart det inte går. Några tips?

Snyggt va?

           

Work It

Nu e man lite lagom trött, spenderade gårdagen åt att möblera min lilla lya. Har fan ont i varenda liten muskel. Mina kära päron och deras vänner körde till ikea igår och köpte lite grejer, pappa överraskade med att ha köpt dvd-möbeln jag ville ha. Den tog ju typ en evighet att få ihop men det blev mycket snyggt! Så nu känner jag mig väldigt nöjd, less crap överallt liksom. Idag tog jag sovmorgon och sen hjälpte jag papi med lite grejer. Dagens andra goda gärning va att jag lagade mat till dom. Gjorde fisksoppan som vi hade till förrätt på nyår och den blev perfekt! Nu ska jag sätta mig tillrätta med lite tända ljus, glass och ett nytt avsnitt av 30 Rock! Ha en trevlig kväll :). Dagens video blir Hélène Ségara med "Rien N'est Comme Avant"


                           

A Good Boy

Idag förväntade jag mig att jag skulle få svar på mina prover men hade tydligen blandat ihop tiderna. Så idag blev det bara provtagning och prat med kuratorn. Nu får jag vänta 2 veckor till men jaja har gått med det i 2 år så det e väl ingen brådska. Annars har jag ägnat mig åt städning och läsning idag, tyckte att jag va väldigt duktig. Det e inte klokt hur mkt damm det blir på så kort tid. Sen har jag försökt komma på nån lösning till mitt filmproblem. Har 140 filmer som ligger ovanpå min redan fulla filmhylla och det ser inte särkilt snygg ut. Hittade ett ganska fint skåp på Ikea men vetifan om jag får plats med det, får väl leta vidare. Såg förresten "Margot at the Wedding" igår, inte riktigt my cup of tea men den va ju inte hälften så dålig som "Good Luck Chuck". Där snackar vi verkligen MAJOR skitfilm. Ikväll ska jag nog kolla på"Killing my Darlings", hade varit kul att kolla på Grammisgalan om det inte hade varit en sån skittillställning. Dagens video blir Cyndi Lauper med "Into the Nightlife"


                

Utflykt

Idag gick jag upp lagom tidigt tycker jag, åt snabbt min frukost och sen hopp in i duschen! Lyckades missa 2 sms från Sofie, jag fattar inte om jag håller på att bli döv eller nåt. Jag missar hela tiden samtal och sms, kan inte ha volymen högre på mobilen för då skrämmer man väl folk. Blev iaf upphämtad av Jean,Therese och Sofie. Vi tog en tur till Ikea, egentligen behövde jag en del grejer men man orkar fan knappt kolla när det e så sjukt mycket folk. Sofie köpte iaf en massa söta småsaker! Sen bar det via diverse små oupptäckta vägar av till Burlöv där jag införskaffade doftljus och rice snacks. Inte precis vad jag hade planerat men nu fick jag både nåt som smakade och luktade gott! Till sist tog vi en snabbis om Nova där jag och gums köpte varsin smoothie, mycket krämig och god! Pratade precis med Emil som har lyckats sälja min gamla dator och det e jag mkt tacksam för, annars hade jag väl bara slängt den. Tur att man har en dataexpert tvärsöver gården!! Nu ska jag käka lite tårta som blev över från i förmiddags och imorrn blir det doktorn. Dagens video blir Merche med "Cal y Arena"

                    

Nada

dag har det typ hänt nada, det e kanske inte så bra det här med ledighet. Jag sitter uppe till typ 3 på natten och sen sover jag till 1, inte bra alls. Har iaf hjälpt Berit & Leif med deras nya dator idag...tog typ 2 timmar så det va ju alltid något. Har förresten hamnat i nån slags JLo trans dom här senaste dagarna så dagens video får bli min favorit med henne! Imorrn blir det Ikea med gänget!!


                          

Long Time....Yet Again

Nu va det ett tag sen igen. Har inte känt någon blogg-motivation på sistone, det händer ju inte precis nåt intressant känns det som. Jag har iaf varit på semester vilket var riktigt härligt, det kunde blåst mindre dock men jag ska inte klaga. Istället för solning så blev det lite utflykter och en del shopping! Köpte 5 skivor och en tröja så jag känner mig ganska nöjd. Här hemma har jag varit lite på rea, tog en tur till nova med pappa i förra veckan och sen var familjen på stan dagen efter....vi blåste en del pengar men det e vi värda haha. Sen har jag haft lite julklappsutdelning med friendsen. Fick en massa fina saker, tack så mycket!! Det nya året firade jag in med Therese och Jean. Det blev god mat, lite spel och en massa tomtebloss!! Helgen har varit väldigt lugn, har mest kollat på film och läst i dom 5 böckerna jag håller på med! På onsdag blir det väl tillbaks till jobbet, men inte allt för länge hoppas jag. Jag e så jävla trött på det och mår sjukt dåligt av att gå där ute så nu ska jag prioritera jobb-letande eller så blir det kanske plugg istället! Nä nu ska jag kolla på Goya's Ghost och ta mig en kopp te, men ha det så gott mina vänner och hoppas att det nya året blir super för er alla!!

Utsikt över Maspalomas!  På Promenad i Playa del Inglés!  Mysigt fik i Las Palmas!


RSS 2.0