Weekend!

Då va helgen snart slut då, gud va skön den har varit! Har bara gjort en massa mysiga saker! Lördagen bestod av lussekatts bakning med mamma, och sen en tur till Nova där jag spenderade lite väl mkt pengar på såna roliga saker som strumpor och underkläder. Köpte även en liten klapp! På kvällen tog jag mig hem till Sofie, vi började med en liten glögg och singstar för att sen laga mat! Blev riktigt stora och goda biffar med persilja och feta! Sen tyckte jag att hon behövde lite hjälp med packningen inför resan så jag började vika klänningar, men soffan är en aning petig så fick en liten uppläxning ,haha. Slutade kvällen med bärpaj och kaffe! Söndan har ägnats åt julklappsshopping i stor skala. Tog mig ner till stan vid 12-tiden och va väl hemma vid fyra igen, så nu e jag helt klar med klappar för det här året! Det va ju inte precis den roligaste skyltsöndan jag har varit med om, tråkigt väder och lite folk. Körde förbi stationen 2 ggr men lyckade på nåt konstigt sätt missa upploppen helt, jag varken såg eller hörde nåt...kan ju undra vad jag höll på med. Har precis färgat håret på min mams, blev väldigt tjusigt! Så nu ska jag slänga mig på sängen för att glo på tv och käka lussebulle! Dagens video blir James Morrison & Keisha från Sugababes med "Broken Strings". 

 

                                    

I Go GaGa

Dagens Video blir förresten "Just Dance" med Lady Gaga som jag då inte har upptäckt förrän nu haha. Grymt bra danslåt som jag har haft på repeat dom senaste 2 dagarna! Så sorry Tessan idag blev det inget för dig ;)


Sing For Your Life!

Den här dan blev ju lite lagom kort haha. Jag gick inte och lade mig förrän typ halv 4 igår så jag sov väl fram till 12 eller nåt sånt. Så dagen började med att jag såg klart "Atonement" som jag började på för sisådär ett halvår sen. Grymt bra film....otroligt vackert sceneri och en sjukt snygg och begåvad Keira Knightley!! Efter det så tog jag mig ut till Plantagen med min mor och sen hem för att laga en mysig fredags middag! Efter maten kom pappa hem med en liten present! Han hade köpt playstation och Abba singstar!! Så nu 20 låtar senare e jag ganska sliten i rösten, men det e ju så grymt kul! Rekordet för dagen blev 9600 med "The Name of The Game". Nu ska jag ta mig en välbehövlig kopp te och sen blir det nog en film tror jag!! Hoppas ni få en fortsatt trevlig kväll!                          

                                                


Geia Sou!

Idag har varit en riktigt soft dag! Jobbade bara till 12 och sen drog jag hem för att handla lite groceries . Köpte ny hårfärg som Tessan ska få prova på mig sen, hoppas det blir bra!! Efter det så intogs det en liten lunch här hemma och sen blev det nån timma på Nova. Hittade inget särskilt så det slutade med att jag köpte med mig McDonald's mat hem till min förkylda pappa. Annars har jag väl mest lyssnat på musik och varit arg på att dom ska lägga ner Dirty,Sexy,Money. Först Lipstick Jungle och nu detta, fan USA vakna och kolla på lite bra serier istället för CSI och sån skit. Nä nu ska kvällen ägnas åt bakning och sen ska jag möta min mor efter hennes möte. Imorgon blir det förhoppningsvis skridskoåkning, det hade varit riktigt roligt!! Dagens video blir 2a singeln från Elenas senaste Album. Enjoy!!



Ordinary Day

Idag har jag endast ägnat mig åt jobbet...blev några timmars övertid och det e ju alltid bra! Blev riktigt glad när jag skulle cykla hem, vad hände med snön liksom? Blev dock lite mer nedstämd när jag kom hem och fick läsa att Sannas morfar hade gått bort. Jag vet att han betydde mycket för henne så det va riktigt tråkigt. Jag vet ju själv hur det känns, min morfar gick bort för nästan exakt ett år sen och han betydde så otroligt mycket för mig. Det kan fortfarande tjockna i bröstet på mig när man pratar om honom. Så dagens video blir en vacker ballad med Leona Lewis, hoppas du gillar den Sanna!


Purrfect!


Hemma!

Idag sitter jag bara hemma och glor, hade sån huvudvärk imorse så det va inte ens lönt att tänka på att gå till jobbet. Igår jobbade jag däremot och efter det blev det en tur till Kristina. Riktigt skönt med lite avslappningsövningar! Sen halkade jag vidare hem till Sofie för att hämta singstar och efter det satte jag mig på bussen till Jean & Therese. Där bjöds det på shepherd's pie, riktigt gott! Sjöng en låt på nya danska skivan också men min röst va inte på topp igår precis haha. Nu ska jag lägga mig och läsa nya numret av Vanity Fair till tonerna av dagens låt "No can Do" med Sugababes!! Ha det! 


Winter Wonderland!

Äntligen lite mys med snö ute, men väglaget ska vi inte snacka om. Har halkat mig fram hela dan...varför lyckas jag alltid bara köpa sommarskor eller skor med helt platt sula? Det blev ju inte precis bättre av att skorna inte var ingångna så sofie fick bära mig en liten bit på vägen haha!
Igår hade vi mysig middag och spelkväll hemma hos Jean och Therese! Jag vann fanimej på det spelet jag trodde att jag skulle va sämst på, snacka om att ha oanade talanger haha. Sofie och jag lyckades ju komma hem till dom lite för tidigt så medans vi väntade så laddade vi upp med en massa snöbollar och sen bombarderade vi dom allt vad vi kunde. Skönt att få va lite barn ibland också!
Nä nu ska jag laga lite mat tänkte jag och sen blir det tv-kväll med bla 30 Rock och Starter Wife på schemat!

Mina Darlings!!

Ha en fortsatt härlig söndagskväll!

Shiri!

Tänkte tipsa om en låt som jag lyssnar väldigt mkt på just nu! Jag e som en del vet ett MAJOR Shiri Maimon fan och det här e den låt som hon bidrog med på MTV Europe Music Awards!! Hon kom ju tyvärr bara 3a men låten e hur bra som helst!!


Willkommen, Bienvenue, Welcome!

Ja vi får väl se hur länge det här håller,  men jag ska iaf försöka!!
I den här bloggen så kommer man kunna läsa om sånt som jag älskar, nämligen: Musik,Film,Tv och Mode!!
Finns väl 3000000 bloggar redan som berör dom ämnena men jag hoppas att jag kan standa out lite iaf!


Så jag säger som Robert Aschberg: Häng Med!!
                                                 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0