Sadness

Idag blir det en kortis, känns inte så roligt att blogga just nu. Kom hem från Kanarieöarna igår och tänkte att jag skulle fira lite jul med min älskling, men så blev det ju inte. Istället blev det tråkiga nyheter och tårar. Livet e så orättvist. Jag tänker på er och kommer alltid finnas där för er om ni behöver mig. 

Gran C.

Nu sitter jag här och har packat klart allting. Planet går 8 imorrn så det blir väl upp vid 4 ungefär, hoppas man kan sova nåt inatt bara. Ska bli så jäkla skönt med en veckas ledigt!! Jobbade en kortis idag så jag skulle ha tid att fika med min älskling!! Mitt i fikan så plockade hon fram en julklapp till mig och gissa om den passade bra in på mig haha. Fick en portabel våg ,så nu kan jag väga mina väskor där nere också!! Jag har alltid världens ångest för att jag ska ha övervikt så TACK så jättemycket Sofie! Nu har jag laddat iPoden full med en massa serier och sånt så jag har nåt att göra på planet iaf, annars hade det blivit svårt att döda 5 1/2 timme. Nu ska jag käka lite mat och sen blir det film, tror sängen väntar på mig vid senast 9 så ska försöka hålla det! Ha det så bra allihopa och vi ses snart igen! Dagens video blir underbara Laura Pausini med senaste singeln "Invece No"

                     

Long Time....

Det va ett tag sen jag bloggade nu så tänkte skriva några rader!
Den här veckan har bestått av en grej och det e jobb. E fan helt slut, jobbade lördag också så tänkte att jag skulle typ sova hela dan idag men det gick åt helvete. Måste tvätta en massa idag och börja packa, så jag får väl sova på semestern haha. I onsdags kollade jag på Nobel med Jean och Tess, det va mkt trevligt! Inga roliga klänningar precis men kungen va ju iaf underhållande!! Imorrn kommer ju Sofie hem och det ska bli kul, 2 veckor sen vi träffades så vi kommer nog ha lite att prata om! Sen ska vi ju baka lussekatter också, utan russin (mkt viktigt). Igår gick det förresten precis som jag hoppades att det skulle gå! Alexandra vann X-Factor och jag hoppade högt i skyn!!!  Hoppas hon kommer släppa en massa bra musik i framtiden och bli minst lika stor som Leona!!! Nä nu ska jag gå och käka frukost sen blir det nya Lipstick Jungle! Dagens video blir självklart Alexandra med "Hallelujah"

               

Another Day...

Här sitter man hungrig och trött, jag som brukar stuffa my face med med mat på kvällen får inte äta något sen klockan 6 idag. Borde egentligen vara van nu efter alla jävla undersökningar jag har varit på men nope, fortfarande lika jobbigt. Får hoppas att dom nya proverna visar något, e mer än lovligt trött på det här nu.
Efter jobbet igår så tog jag mig hem i snö och blask för att 5 min senare sätta mig på cykeln igen och ta mig upp till kyrkogården. Igår var det nämligen 1 år sen morfar dog så mams och jag tog oss dit för att sätta ett ljus och "prata" lite med honom! Sen promenerade jag med mamma upp till sjukhuset där hon satte sig på bussen hem. När jag kom hem så var jag helt slut, så det blev bara lite Will & Grace och sen tidigt i säng.
Imorrn blir det iaf lite roligare, ska käka middag på Östra Torn och sen ska Tessan och jag gå på Kino! Måste nog säga att det e den bästa biografen jag har vart på, mysiga fåtöljer och små salonger sen visar dom ju bra filmer också ;). Hade gärna sett att Soffan kom hem imorgon, hade behövt prata lite med henne men får väl vänta 1 vecka till. Nu ska jag kolla klart på Dirty,Sexy,Money och sen ska jag sova. Dagens video blir nya "The Fear" med Lilly Allen


                  

Boooring

Nu har jag varit ledig i 2 dagar vilket på ett sätt har varit ganska skönt. Har tagit igen den sömnen som jag förlorade för nån vecka sen när jag typ sov 3 timmar varje natt. Så nu e jag utvilad, men fyfan va trist det e att bara sitta hemma. Degar ju bara, antingen framför tv:n eller datorn. Kom dock iväg en timme till Kristina igår, så jag fick gjort något iaf! Fast har ju iofs städat hela eftermiddagen idag så det får väl också räknas :P. Annars så har det ju hänt ganska roliga saker i "stora" världen. Ytterligare 6 artister till melodifestivalen har presenterats, och jag e så Glad att Sofia ska vara med!! Nu blir det äntligen lite Grekiska toner igen!! Sen har ju VB release av sin klänningskollektion imorrn...många tjusiga saker må jag säga! Har förresten sett engelska wallander, tyckte storyn kändes väldigt klen i deras tappning men grymt bra skådisar och vackra vyer!! Nu ska jag glo lite på dagens serier och sen blir det tidigt i säng! Dagens video blir Sakis med nya singeln Irthes

                       

RSS 2.0